Fly og hotel

Går turen til Alsace, er det oplagt at flyve til enten Strassbourg eller Basel. På hjemmesiden finder du nemt frem til det optimale fly og hotel.

Når det gælder fly, indtaster du lufthavne og datoer, hvorefter de forskellige muligheder fremgår. Du kan ofte se flere forskellige prisalternativer fra Air France, Easy Jet osv.

Når det gælder hotel, klikker du blot på det eftertragtede land og område. I skrivende stund er der registreret bedømmelser for 580 overnatningssteder i Alsace, fordelt på f.eks. Strasbourg, Colmar, Mulhouse og Eguisheim. Du kan søge efter et bestemt hotel, og se hvordan det er bedømt, eller du kan sortere søgeresultaterne efter popularitet.

Et hotel modtager et Zoover Recommended eller Highly Recommended-certifikat, når det bedømmes som godt eller meget godt af Zoovers besøgende. Når man skal booke fly og hotel, er det en stor hjælp at kunne læse andre rejsendes bedømmelser. Efter rejsen kan man tilføje sin egen bedømmelse. Over 70 % af de ferierejsende besøger Zoover før og/eller efter deres ferie, for at planlægge booking af fly og hotel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *