Fødselsdag København

Skal du holde et brag af en fødselsdagsfest?

Hvis du er til højt tempo, spænding og spandevis af sjov, bør du prøve at spille paintball hos Extreme Paintball.

Paintball er først og fremmest en holdsport, hvor man sammen, med teamwork og god kommunikation, bekæmper det andet hold. Især unge er vilde med at spille paintball, og det er en fantastisk måde at få motion på, mens man har det sjovt. Adrenalinen suser gennem kroppen og kuglerne flyver om ørerne, mens man planlægger det næste taktiske træk med holdkammeraten – paintball er en underholdende sport.

Vigtigt: I Danmark skal man være 16 år, før det er lovligt at spille paintball. 16 til 18-årige skal desuden have sin værges underskrift på, at udøveren har tilladelse til at spille paintball. Hos Extreme Paintball kræver vi altid at gyldig legitimation samt underskrift skal kunne fremvises på selve dagen.

De anvendte paintball ”kugler” er 100% nedbrydelige i naturen. Kuglerne er lavet af gelatine, naturligt farvestof, stivelse og vand. Kuglerne har således ingen negativ effekt på miljøet.

Vi hører til på Lervangen 12 i Taastrup, lige ved siden af afkørslen til Holbækmotorvejen, hvilket gør det til et ideelt sted at holde fødselsdag i København.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *