Frisklavede frikadeller

Henrik og Birgitte Petersen har siden 1987 drevet Raadhuskroen, som har ry for at være et af de allerbedste spisesteder i Ringsted og omegn.

Raadhuskroens køkken er pære-dansk. Det vil sige, Henrik og Birgitte går ikke af vejen for at sammensætte menukortet på en moderne måde, men det er det danske køkken, som udgør fundamentet for det, der laves i kroens traditionelle køkken.

Det er vigtigt for kroens indehavere, at alle de traditionelle danske retter, som Raadhuskroen er berømt for, bliver lavet fra grunden og altid af friske råvarer.

Henrik understreger uden tøven, at man ikke skal besøge Raadhuskroen i Ringsted, hvis det er grillmad og burgerboller, man har smag for netop den dag. Men er det en frisklavet frikadelle eller to og et stykke gammeldags smørrebrød med leverpostej med bacon og champignon, der har interesse, så er du kommet det helt rigtige sted hen.

”Alle skal have lov til at have sin egen mening, og Raadhuskroens klassiske smørrebrødsseddel og menukortet afspejler, hvad vi sætter pris på, og det gør vore gæster heldigvis også,” siger Henrik – og hustruen Birgitte, som er kroens smørrebrødsjomfru, nikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *