Mobile håndtag

Vestlige lande plages af en såkaldt “ældrebyrde”, et ord der dækker over at befolkningen bliver ældre. Dels bliver der født færre børn, og dels bliver folk ældre, end de gjorde tidligere. Den vestlige verden bruger af samme grund betragtelige ressourcer på at udvikle velfærdsteknologi, der skal gøre det nemmere at blive gammel. Alle ønsker at udskyde den tid, hvor vi bliver afhængige af andres hjælp, og med nye smarte produkter, kan vi komme langt.

CarePartner er en dansk virksomhed, der gør et stort stykke arbejde for at udvikle velfærdsteknologi, der kan imødekomme det voksende behov hos den aldrende befolkning. Netop i Danmark, hvor ældreplejen er offentlig, kan bedre velfærdsteknologi også spare betragtelig mængder af skattekroner.

En af CarePartners produkter er stærke og fleksible håndgreb med sugekopper og vakuumsikring. Tyske Mobeli har skabt en serie greb, som man kan bringe med sig overalt på besøg og rejser. Grebet sættes op uden boremaskine, typisk på badeværelset. Det er kort sagt en ekstra hånd, når du har brug for en.

Fakta om mobile håndtag:

  • findes i både faste længder og med teleskopstang
  • har en kraftig sugekop, der sikrer en bæreevne på op til 80 kg
  • leveres alle med Mobeli’s patenterede vakuumsikkerhedsindikator
  • fås også i en small-udgave, der passer til børn
  • kan tilpasses den enkelte brugers behov
  • Alle greb er TÜV-godkendte og certificerede

CarePartner ledes af Pia Larsen, der på linje med en lang række af medarbejderne er uddannet sygeplejerske. Arbejdet i plejesektoren har givet den danske virksomhed stor erfaring med, hvordan innovative og intelligente hjælpemidler kan hjælpe mennesker med fysiske udfordringer. Ved at gøre verdens bedste og mest moderne hjælpemidler tilgængelige for så mange mennesker som muligt, gør CarePartner en kæmpe indsats for både livskvalitet og samfundsøkonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *