Patrizia Pepe

Sydeuropæisk stil

Patrizia Pepe er indbegrebet af sydeuropæisk stil, særligt det berømte overtøj, der dyrker en cool kosmopolitisk æstetik, hvad enten det drejer sig om dunjakker, trenchcoats, denim- eller læderjakker.

Bag Patrizia Pepe står entreprenørerne Patrizia Bambi, den kreative kraft, og Claudio Orrea, det administrative overblik. Patrizia Pepe mærket udsprang i sin tid af deres virksomhed Tessilform.

Der er få danske forhandlere af Patrizia Pepe, som blev etableret i Firenze i 1993. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere et udvalg af klassikere fra det glamourøse italienske mærke.

Kast et blik på vores aktuelle sortiment fra Patrizia Pepe.

Som alternativ til Patrizia Pepe fører vi det preppy amerikanske mærke Tommy Hilfiger samt danske mærker som Billi Bi (sko), InWear (tøj) og Line & Jo (smykker).

Fra nedtonet til vild

Patrizia Pepe mærket, der er vokset eksponentielt i løbet af de sidste 10 år, er kendt for sine kølige og afdæmpede farver, der giver et sofistikeret twist til de friske snit.

I den nyeste kollektion suppleres de nedtonede farver af turkis, koral, pink, orange og lilla foruden vilde, nærmest psykedeliske, mønstre. De vilde blomsterprints er en af de stærkeste tendenser i 2013 – kombiner gerne de tropiske tryk med andre eksotiske materialer som dyreprint.

Den brede kollektion fra Patrizia Pepe rummer dog også klassiske items i grå, sand og armygrøn.

Praktisk og elegant

Patrizia Pepe udformer kollektioner til både mænd og kvinder, som forener tjekket minimalisme med stærke følelser for detaljer. Praktisk og elegant på en og samme tid.

Den nyeste kollektion til damer byder på feminine jakkesæt, skarpe blazers, sexede cigaretbukser, skinny jeans, blomstrede leggings, lårkorte nederdele, voluminøse silkebluser, pailletbesatte sweatshirts og meget mere.

Tilbehør fra Patrizia Pepe

Når det gælder tilbehør, har Patrizia Pepe markeret sig med brocher med tallet 93 (etableringsåret), transparente plastikbælter samt metalliske sko og tasker i farverne grøn, guld og sølv. Patrizia Pepe er også kendt for sine capelli – italienske hatte i sort uld. Bemærk detaljerne, f.eks. en guldflue på båndet.

Statement tilbehør kan sagtens bruges sammen, og vil du skille dig yderligere ud, kan de bæres med et farverigt eller mønstret sæt tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *