Wellnessophold i Jylland

Munkebjerg Hotel i Vejle har i samarbejde med Dronning Dorotheas Badstue i Kolding sammensat det perfekte wellnessophold. To charmerende steder i Jylland er gået sammen om at give gæsterne et uforglemmeligt wellnessophold, der omfatter massage, mousserende vin og menu på fire retter med udsigt til Vejle Fjord. Om aftenen er der mulighed for at hygge sig på Casino Munkebjerg. Opholdet omfatter overnatning i et af vores nyrenoverede værelser, smagfuldt indrettet af en designer. Om morgenen byder vi på en stor morgenbuffet.

Tre forskellige former for massage

På dit wellnessophold i Jylland kan du vælge mellem forskellige former for massage – hydrospamassage med champagne effekt, indian head massage, Dronning Dorotheas Scrub eller klassisk massage.

Hydrospamassage er vandmassage over bagsiden af kroppen fra top til tå i 35º varmt vand, der suppleres med aromaterapi og en lysoplevelse under hele behandlingen.

IndianHead massage er baseret på den 3000 år gamle indiske lægekunst Ayurveda. Der er tale om massage af hovedbund, nakke og skuldre, mens man sidder på en stol med badekåbe på.

Hovedbundsmassagen hjælper med at øge strømmen af frisktiltet blod til hjernen og er således meget afstressende.

Læs mere om overnatning

Badstue der emmer af historie

Dronning Dorotheas Badstue er en del af SlotssøBadet i Kolding. Historien lyder, at Dronning Dorothea tilbragte en stor del af sit liv på Koldinghus efter hendes mand Christian d. 3′s død i 1559. Byggeriet af badstuen, der blev indledt i 2007, er inspireret af arkitekturen på Koldinghus, der har sin oprindelse i 1200-tallet. I 2008 flyttede det gamle wellnesscenter i SlotssøBadet til den nye “gamle” badstue. Den spænder over et kurafsnit på over 300 kvadratmeter samt en spaterrasse på ca. 100 kvm.

Her kan du booke det perfekte wellnessophold i Jylland. Du er også meget velkommen til at kontakte hotellet i Jylland for at høre mere om hvordan det lækre wellnessophold er sammenstykket.

Motion skal der til

Et wellnessophold på Munkebjerg Hotel i Jylland giver fri adgang til vores Fit & Relax område med løbebånd, stepmaskiner og motionscykler samt et stort svømmebassin med modstrømsanlæg, spabade, dampbad, sauna og solarium. I spa’en er der udsigt til himlen og de skønne grønne områder omkring det for Jylland kendte hotel.

Vores Fit & Relax ophold er også spækket med velvære. Det starter med servering af sunde snacks og smoothies i Lobbybaren kl. 15.00-16.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *